top of page

Fexibele Sales Staffing

Wisselende werkdruk? Strategische commerciële functies die niet ingevuld geraken? Groot project op komst? Kun je een bepaalde vacature niet invullen? Wij vinden voor u de beste invulling voor uw (niet-)permanente salesrollen.

 Wanneer uw bedrijf groeit en/of verandert, is het niet altijd makkelijk om de beschikbare competenties binnen de organisatie te vinden. Het inzetten van tijdelijke resources helpt u niet alleen om uw verkoopplan te realiseren, het zorgt er ook voor dat u flexibel blijft voor veranderende prioriteiten / marktomstandigheden. Het salesapparaat van uw organisatie mag nooit slabakken. Het moet blijven presteren en het momentum blijven vinden om de doelstellingen te bereiken. Onze pool van sales professionals, interim managers en freelancers helpt jouw organisatie precies om dat te bereiken.

AdobeStock_280828601.jpeg

Sales interim management en freelancers

 

U bent ervan overtuigd dat een bedrijf zo goed is als zijn mensen. Soms sta je voor lastige beslissingen, bijvoorbeeld als een senior manager onverwachts ontslag neemt. Uw organisatie staat op een kruispunt, staat voor een overname of de introductie van een radicaal nieuwe dienst. Wat uw sales organisatie ook nodig heeft, wij hebben het netwerk, de middelen en de expertise om u te helpen toptalent te vinden dat precies bij uw bedrijf past.  

​​

Sales Outsourcing/ Project Sales

De voordelen van het uitbesteden van verkoop

Outsourcing is een manier om "nieuw bloed", nieuwe ideeën, nieuwe energie, dynamiek en zelfs nieuwe competenties binnen te brengen in het verkoopsteam van uw organisatie. Het is echter niet altijd de juiste optie voor elk bedrijf en elke organisatie, en het moet zorgvuldig worden overwogen, aangezien er veel voordelen kunnen zijn aan het uitbesteden van verkoop, maar er ook veel bij komt kijken. De beslissing nemen om verkooppersoneel uit te besteden is geen eenvoudige taak en is ook een strategische beslissing. Zoals elke outsourcingsbeslissing gaat het om een strategisch lange termijn partnership en moet de implementatie goed worden voorbereid en doorgesproken.

AdobeStock_205002909.jpeg

Waar wij het verschil maken

Onze innovatieve aanpak is gericht op volledige klanttevredenheid. Wat onderscheidt ons van traditionele executive recruiters en  interim-managementaanbieders.

Verkoop, Verkoop en Verkoop

 • We hebben één focus en dat is Sales!  

 • We hebben een uitgebreide achtergrond in alle aspecten van het verkoopvak, dus we kunnen heel snel schakelen.

 • Elke freelancer is door ons persoonlijk gekend en beoordeeld

 • We checken competenties, culturele fit, voorkeuren en motivatie

Voordelen:

 • Korte selectieprocedure en onboarding

 • Zeer transparant Verloningsmodel

 • Geen payroll, transparante all in dagprijs.

 • Flexibel in tijd en volume

 • Geen ontslagvergoeding of lange exit

 • Objectief klankbord

 • Gemoedsrust

Onze aanpak

We  zijn een kandidaat-gestuurde organisatie, dit betekent dat we voortdurend nieuwe en bestaande kanidaten screenen. Zo kunnen wij u altijd de juiste kandidaat selecteren.

Wij zijn in staat kwaliteit te combineren met snelheid.

Op het moment dat uw organisatie dringend behoefte heeft aan tijdelijke bijkomende competenties, hebben we al een breed up-to-date netwerk om u snel van dienst te zijn.

bottom of page